/* Länken till denna kod https://intercom.help/elegantthemes/en/articles/3371227-blog-module-equal-height-grid-boxes-with-javascript */

Avfuktning av krypgrund och vind

 

Avfuktning krävs för ett bättre inomhusklimat

En avfuktare är en apparat som avlägsnar fukt ur luften i ditt hem. Det är viktigt att kontrollera ett hälsosamt inomhusklimat. Om du eller dina familjemedlemmar har astma eller allergier kan en avfuktare hjälpa till att lindra symptomen och underlätta andningen.

Avfuktare reducerar mängden dammkvalster och pollen som ansamlas i inomhusluften. Dammkvalster, mögelsvampar och andra mikroorganismer kräver en viss grad av luftfuktighet för att överleva och föröka sig. Avfuktning av luften hjälper till att kontrollera och minska tillväxten av ohälsosamma partiklar och organismer i hemmet.

 

FÖRDELAR

Lindrar astmasymptom och underlättar andningen

Minskar allergisymptom

Kontrollerar mögeltillväxt

 

Avfuktning krypgrund

Mögel- och fuktskador förekommer ofta i hus med krypgrund. Krypgrunden är ett ventilerat utrymme mellan marken och husets golvbjälklag. Fukt- och mögelskador drabbar cirka 5 av 10 krypgrunder. Vi åtgärdar eventuella problem och ger dig råd hur du kan förebygga och skydda dig för framtida fuktangrepp.

tecknat hus där man ser krypgrunden

 

Avfuktning vind

En vind med hög luftfuktighet kan orsaka att fukt sätter sig i träet och isoleringen vilket orsakar röta, mögellukt och mögel.

Skadorna brukar främst drabba yttertakets insida och takbjälkar. Har du konstaterad eller misstänkt mögel-/fuktskada på vinden så hjälper vi lokalisera orsaken till skadan och åtgärdar det inom snarast. Här på Fuktpatrullen så erbjuder vi både inspektioner samt borttagnings tjänster. Så tveka inte med att kontakta oss så hjälper vi dig.

Stor vind

Låt oss kontakta dig

Besöksadress

Brovägen 5, 182 76 Stocksund

Öppettider

Mån-Fre: 08:00 – 16:00

Helger: Stängt

Ring

010 – 55 00 009

Snabblänkar

Fuktkontroll

Radon

Mögelsanering

Avfuktning

Om oss

Om Fuktpatrullen

Kontakt

Vanliga frågor

Kontakt

010 - 55 00 009

info@fuktpatrullen.se

Huvudkontor:

Brovägen 5, 182 76 Stocksund