...

 

Trygghetsvakten är en Svensk firma som tillverkar pålitliga avfuktare och ventilationssystem. Företagets fokus är att skapa friska inomhusmiljöer genom att bekämpa fukt, mögel, dåliga dofter, radon och förbättra ventilation.

Trygghetsvaktens teknik har följande fördelar:

 • Väldigt låg elförbrukning
 • 7 års garanti
 • Kräver nästan inget underhåll
 • Kvalitativ ljuddämpning för extra tysta system
 • Nöjdkundgaranti

Fuktpatrullen är stolta över att installera Tryghetsvaktens teknik hemma hos dig professionellt så att du uppnår högsta energi effektivitet

Det finns flera modeller som används i stor utsträckning för avfuktning av hus med osund miljö speciellt anpassade till  den delen av huset som är berörd av fuktskador.

Avfuktare TrygghetsVakten Vind

 

Trygghetsvakten Vind är en driftsäker och el snål avfuktare projekterad speciellt för vindsutrymmen. Aggregaten utför hygrodynamisk avfuktning och hjälper till att bli av med problem som hög fuktighet, mögeltillväxt, röta och dåliga lukter. 

Moderna komponenter och smarta funktionsprinciper gör att avfuktaren har en extremt låg energiförbrukning, lång livstid och kräver minimalt underhåll.

  avfuktare vind trygghetsvakten

  TV Vind innebär ett intellektuellt system som mäter fuktighet inomhus och utomhus, den använder sig av utomhusluft om den är torr nog för att “vädra” vinden och ta bort överbliven fukt. Om det är ganska fuktigt även ute börjar avfuktaren värma upp luften tills luftfuktighet går ner till en gynnsam nivå. 

  Just nu är det en av marknadens bästa lösningar för fuktiga vindar.

  Avfuktaren TrygghetsVakten Krypgrund

  Om du vill skydda din källare, krypgrund, torpargrund från fuktskador och relaterade problem är den speciellt konstruerade avfuktaren TrygghetsVakten Krypgrund en av de bästa apparater för det här syftet.

  Det skyddar krypgrunden från fukt, förebygger mögeltillväxt och spridning av illaluktande jordbakterier. 

  avfuktare krypgrund trygghetsvakten installation

  Modellen har använts mer än 20 år och den är fortfarande lika populär för dess driftsäkerhet, enkla underhåll, effektivitet  och tysta funktion. Elförbrukningen ligger under 600 kWh för en 90 kvm krypgrund och även mindre om utrymmet är tillräckligt isolerat. Dessutom krävs det mindre energi för uppvärmning så ibland leder installation av TrygghetsVakten Krypgrund till elsparande.

  Om det finns allvarliga fuktnivåer eller stora radonproblem går det bra att komplettera med ventilationsstyrning Trygghetsvakten Pro-X. 

  TrygghetsVakten FFS ventilation

  Fuktpatrullen installerar fläktförstärkt självdragsventilation från Trygghetsvakten som är en trygg, brandsäker lösning för ett friskt inomhusklimat och samtidigt är ett skydd för skorstenen. Systemet installeras på skorstenen och kräver minimum underhåll.

  Energieffektiv fläkt med varvtalsreglering och är konstruerad för att vara driftsäker, elsnål och mycket tyst. Trygghetsvakten FFS har ett komplett skydd från skorstensbrand till skillnad från vanliga skorstenshuvar där det finns en möjlighet att eld kan spridas mellan rök- och imkanaler. 

  Sorptionsavfuktare DH 4 samt DH 2,5,6

  En av modeller som vi använder mest är sorptionsavfuktare Trygghetsvakten DH4 och andra sorptionsavfuktare av DH-serien. 

  Det har en intellektuell styrning som väljer driftläge beroende på luftfuktighet och  temperatur. Tack vare 200mm insugsstos cirkulerar apparaten torrluften i ett angränsande utrymme som är viktigt när du inte har åtkomst till utrymmet i torpargrunden eller kryppgrunden som är uppdelad i flera olika sektioner. 

  Trygghetsvakten DH4 är tillverkad enligt militära behov och visar lång livslängd, pålitlig konstruktion och låg energiförbrukning. 

  tryghetsvakten installation

  Vår installation av DH4 avfuktaren

  Varför välja Fuktpatrullen för installering av Tryghetsvakten?

  garantier

  Garantier

  för alla arbeten

  radonspecialister

  Verksamma i 6 år

  stor erfarenhet av ventilationsarbete

  ventilation

  Frisk inomhusmiljö

  vi kontrollerar luftkvalitet efter installationen

  Få en gratis rådgivning!

  Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.